Radno vreme: 24h

Specijalna hirurška bolnica Trifunović nastala je kao kruna tridesetogodišnje prakse i naučne ekspertize prof. dr Bratislava Trifunovića, i odabranog tima vrhunskih hirurga i medicinskih stručnjaka, aktivnih u stalnoj postavi bolnice na dnevnom nivou.

#

Specijalna hirurška bolnica Trifunović specijalizovana je za lečenje onkoloških problema bolesnika sa digestivnim tumorima, kao što su tumori jednjaka, želuca, tankog i debelog creva, pankreasa, slezine, i jetre, dok istovremeno uspešno tretiramo i pacijente obolele od tumora štitaste žlezde, dojke, pluća, bubrega i ginekoloških organa.

#
#
#
Operaciona sala

Operaciona sala sa specijalnim proktološkim stolom i ultrazvučnim aparatom najnovije generacije.

#
#
Internistička ordinacija

Internističku ordinaciju sa odgovarajućim UZ aparatom.

#
#
#
Ortopedska ambulanta

Ortopedsku ambulantu opremljenu po poslednjim standardima.

Operacioni blok Specijalne hirurške bolnice Trifunović sastoji se iz dve operacione sale opremljene najsavremenijim uređajima za izvođenje najsloženijih zahvata iz oblasti onkološke hirurgije, urologije, ortopedije, neurohirurgije sa intraoperativnim C-lukom najnovije generacije, intraoperativnim mikroskopom sa kompletnim invazivnim monitoring sistemima, i sa odsekom za sterilizaciju sa novim autoklavima i novim aparatima za hladnu sterilizaciju.

#
#
#

Zbog neophodnosti adekvatnog postoperativnog praćenja, nakon kompleksnih operativnih zahvata, bolnica poseduje odeljenje Hirurške Intezivne Nege koje se sastoji iz pet intezivnih mesta u sistemu invazivnih monitoringa, sa novim respiratorima i opremom u rangu modernih evropskih ustanova. U svakom trenutku o našim pacijentima brinu tri hirurga, anesteziolozi i prateći tim medicinskih stručnjaka.

#
#
#

Bolnica ima kapacitet od dvadeset kreveta apartmanskog smeštaja sa zasebnim kupatilima, na bazi jednokrevetnih i dvokrevetnih soba.

#

Centar dnevne hirurgije je odvojen, i uključuje zasebnu operacionu salu i četiri kreveta za brzi, dnevni, postoperativni oporavak pacijenata.

#

Radi besprekorne i hitne dijagnostike, bolnica poseduje savremen rendgen kabinet sa portabilnim RTG aparatom.

#

Čitav bolnički kompleks je u sistemu centralne klimatizacije sa specijalnim fileterima, tako da je u čitavoj bolnici potpuno sterilan vazduh.